2008

2008!

1. Vilket är ditt bästa minne? 
hmm vet inte. kanske när phille sa Madde

2. Vilket var din sämsta upplevelse? 
Arvikafestivalen. Var inge roligt i år..

3. Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009? 
händelser kanske. hände ju inget i år.
4. Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?
Hmm 12 maj fick jag börja jobba igen. Elin kom väl hem igen. 
5. Vad var din största framgång 2008? 
Fått jobb kanske..

6. Största misstaget? 

???????

7. Bästa köpet? 
Skrev glasögon förra året. Så får väl ta linserna i år då=). Kommer inte ihåg nått annat. Sängen kanske.

8. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008?
 
Thåström- du ska va president.

9. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
 
Glader!

10. Vad önskar du att du gjort mer? 
Tränat. Så som jag gjorde i våras.

11. Vad önskar du att du gjort mindre? 
Jobbat mindre kanske.

12. Blev du kär i år? 
Jaaa.

13. Bästa boken du läste i år? 

Har inte läst så mycket i år som jag brukar men den bästa var nog Poeten med Michael Connelly.

14. Största musikaliska upptäckten? 
Jag upptäckte Billie and the vision and the dancers.

15. Några nya nyårslöften? 
Nej tror inte det.

God juldag=)

Nu är typ julen över. Ska strax till andreas faster på kalas. Hennes man fyller år. Vet dock inte hur gammal han blir men men. Måste bara berätta att jag ska till peace and love i sommar för jag fick en biljett i julklapp. Hihi. Måste skynda mej..
En sak till. Min kusin är tio år och är jätte söt. Minna heter hon. Å som ni kanske har läst så är jag värdelös på att färga mitt hår om det inte är svart då. Så nu ser jag ut som en morot eller nått. Men så fick jag pengar av min mosters familj och Minna skrev ett väldigt roligt rim:


"Du som är helt värdelös på att färga,
nu kan du låta frisören härja.
Det är inte att du är så ful så man dör,
men nu kan du få bidrag till frisör"

Jag tycker det var väldigt roligt. Hahahaha.-.. Tack Minna.

Konstigt!

Jag har inte haft några som helst att somna problem med att somna på kvällen på länge i alla fall på ett år eller nått. 
Denna helg börjar jag 06:00 och då går jag och lägger mej ganska tidigt. Ibland vid nio ibland vid tio. Igår så gick jag och la mej vid tio och kunde inte somna. Var helt stört omöjligt. Jag låg och försökte att inte tänka på nått. Åh så tänkte jag att jaja går å tar en cigg så blir jag nog sömnig och då var klockan tolv. Faan också tänkte jag. La mej igen men ikke det gick inte. Jag var inte så speciellt trött men det är ju inget problem att somna ändå. Sista gången jag kolla på klockan var den kvart över ett. Så jag somna nog vid halv två eller nått. Å så gick jag upp kvart i fem. Jippie tre timmar och en kvart sömn. Men jag kom upp och har vart pigg hela dagen. Mystiskt.. Men men hoppas att jag får sova i natt då.. Nu lagar jag mat. Kalvbiff med hemmagjord klyftpotatis med rödvins sås. Så det ska bli mumma. Är ensam hemma denna helg då andreas är och leker med pojkarna. Så nu vänta jag på att potatis ska bli klar. Köttet är klart och såsen likaså. Såsen blev hur god som helst. Sitter och dricker en cider i väntan. Gott jag har det idag=). Även om jag ska snart gå och sova=)



Pablo Diablo!

En mycket bra låt! Ni måste lyssna på den och skriv gärna en kommentar så får jag även se vilka som läser här..


Fredag!

Idag är jag ledig. Ända dagen denna vecka. Nu jobbar jag fram till jul sen har jag en väl förtjänad semester fram till 5 januari. Kommer bli så skönt. Andreas jobbar tyvärr på julafton men bara fram till 12. Ska fira med hans familj i år. Men kommer att vara hemma hos mor en sväng i alla fall. I år har jag köpt julklappar till alla tror jag. Duktig jag. Eller så börjar jag bli gammal och ha råd med det=). Var hemma hos farmor idag. Jag och mina bröder och lille söta philip som går nu helt själv=). Nu säger han madde och fafa=). Och mamma så klart men det är inte lika roligt tycker jag=). Jag gjorde en julkorg till farmor med massa gott i. Glögg russin nötter choklad lite olika ostar och lite frukt i. Blev mycket fin om jag får säga det själv. Jag har fått ansvaret för att göra alla jul korgar på jobbet och jag tycker ju att det är så roligt. Så jag är mycket nöjd varje gång jag svarar i telefonen på jobbet och nån vill beställa en sån fin julkorg av mej. Har i och för sej bara fått 2 beställningar på telefon men men. Då hoppar jag och studsar fram till kontoret och skriver upp beställningen. Men i förgår fick jag nästan panik när det kom en i butiken som ville ha en liten korg, med en gång ja. Å dom är ju inte färdiga, så jag fick yrra runt i butiken medans dom vänta så snällt. Men det gick mycket bra ändå. Men om jag vetat att det var butikchefens svägerska som skulle ha den innan jag gjort färdigt den så hade jag nog fått mer panik. Men men. Farmor blev mycket glad. Så det var roligt. Vi var där i 2 timmar ungefär så nu är jag hemma igen. Får se om farmor kommer hem till mamma på jul. Hoppas att hon gör det, så får jag ju se henne då med. Ses tyvärr inte så ofta tyvärr. 
Idag ska min älskade bjuda mej på middag på park. Tror att det blir park i alla fall. Men är lite tje på deras meny. Vill egentligen till kontoret men det är nog väldigt stor chans att det är fullt nu när det är fredag och det är after work. Vi får se. Nu kommer han snart hem. En bra låt:



Mys kväll!

Mmm mys kvällar gillar vi. Ända dagen i morgon (fredag) som jag är ledig denna vecka så det fick bli en mys kväll idag. 
Har haft en skaplig bra dag på jobbet. Pratat massa med världens bästa och gosaste kollega. Karin heter hon och hon är hur skön som helst. Vi jobbar bara en dag i vecka med varandra bara för att jag är på olika avdelningar.. Hon är en sån person som man kan prata med allt om. Vad som helst mellan himmel och jord. Idag har vi haft både bra och dåliga tider. Men mest skoj. Haha. Carrier sop! Haha. Nej då. Gillar i alla fall Karin himla mycket. Men nu jobbar vi inte tillsammans mer i år. Lite tragiskt men men. Det löser sej alltid. 
Idag myser jag å andreas till fullo. Precis legat i badet tillsammans i 2 timmar. Ser ut som ett russin. Vi satt och prata och pussades och drack en flaska vin. Mums mums. Men så är jag ju egentligen nykterist numera men det sket sej ju nu. Men jag ska (nog) inte bli full förän nyår. Så himla långt tills dess va?  Har några som håller på att tvinga ut mej på juldagen. Men just nu känner jag bara för att vara hemma och lagra all julmat så att jag blir fet i stället. 

Nej nu ska jag och min älskade se på Heroes. Och äta en himlans massa godis.... Mums

Ut gång!

Japp nu ska jag snart gå ut. Fick fixat till håret ganska bra. Satte upp det i en toffs med ett hår band över hårbotten typ. så nu syn det inte jätte mycket det vita i boten. skriver inte så himla bra nu. Är lite granna fuller. 
Har hittat ett band som jag gicllar välsdigt mycket. Billie the vision and the dancers. Gillar dom skarp. Lade upp en låt som ligger lite längre ner. Men en sak undrar jag.
I nästan alla låtar så sjunger som om nån Pablo. Kan nån hjälpa mej att komma på vem denne pablo diablo är??

Tack nu ska jag träffa sötis karro..

Puss 

=)


Ser inte klok ut!

Ja Madde försökte bli blond. Hahahaha. Tror ni det går att bli blond när man har svart hår eller? Neeej det gick inte så bra.
Först skulle jag göra ljusa slingor i mitt svarta hår. Det blev det inte. Jag blev mega blond i hårbotten. Som jag har betämmt för mej att jag inte tog nån färg i.. Men så blev jag sentimental när jag såg det blonda. Jag vill ha min gamla hår färg som jag hade när jag gick i 8:an. Jätte blond. Inte elin blond riktigt men nästan. Så gick ner till konsum och köpte avfärgning och en blondering. Tog i avfärgningen. Hände typ ingenting. Utan blev bara mer vit i hårbotten. I morse kasta jag i blonderingen men ingenting i hårbotten. Hände typ ingenting igen. Å nu vet jag inte vad jag ska göra. Just nu har jag 15 nyanser av orange. Vit i hårbotten sen orange i olika styrkor sen typ rött. och typ i lite svart längst ner.
Jag hade absolut gått ut så här om jag var 14 fortfarande. Då skämdes jag inte för nått. Jag hade ju för faan skrik rosa hår. Fast det var bara tufft. En gång hade jag grönt hår och du våga jag nästan inte gå utanför dörren. Och det var inte mitt fel att det blev så mycket grönt. Jag skulle dopa topparna i en grön färg men så kom min kära storebror in och trckte ner tup hela hår. Då såg jag hemsk ut. Typ som nu. Nej har inte en aning vad jag ska göra. 
Nu kommer svärfar.

Puss

Julklappar!

Japp jag är klar med alla julklappar. Har en kvar till farmor bara. Sen är jag färdig. Yes. Är ganska nöjd med det faktiskt. 
Storebror fyller år idag. GRATTIS! till honom. Han fick konsertbiljett av mej. 
Jag beställde tre biljetter i torsdags en till mej en till storebror och en till lillebror. Men på fredagen kom jag på att faan jag kollade ju inte om det var någon åldersgräns. Och det var det ju så klart då. 18 år. Så lillebror får tyvärr inte följa med. Vet att han gärna skulle vilja det. Så det var lite tråkigt. Hade varit roligt att åka med syskonen. Så ja tror att Joel ska köpa den sista biljetten. Ja just det ja. Biljetterna är till Children of bodom. Så det kommer att bli svin roligt. Hoppas bara att jag kan ta ledigt dagen efter. 
Nyår är klart också. Kommer att bli så roligt. Hihi.. 



Jaa!

Hejsan hejsan!

Idag är det lördag och det var ett tag sen jag uppdatera här. Tycker inte det är så jätte roligt längre faktiskt. 
Vad har hänt då? Mycket. Jag började på en gå-ner-i-vikt grej men det sluta jag ganska snabbt med. Fick inte äta mat i 2 veckor. sluta med att fjärde dagen var jag helt förstörd och mådde inte så bra alls. Så det skiter vi i. Kanske lika bra att inte göra nått åt det. Blääää. Vill ju ha mindre TUTTAR...... Men men. 
Ja så har vi fått en ny granne=). Eller granne å granne. Det är egentligen inte värt en smaily heller. För jag är livrädd för henne.
Historian bakom "Grannen":
I torsdags när jag skulle gå till jobbet vid halv sju så öppnar jag dörren och så sitter det en dam utanför min dörr. Jag blev svin rädd och stängde dörren och låste. Ropade på andreas men så gick hon ner för trapporna efter att hon tryckt upp hissen(mystiskt). Så gick jag ner och då stod hon nere vid ingången till trapphuset. Och andreas åkte till jobbet en halvtimme senare än mej och då stod hon kvar fast då gömde hon sej inne i ett hörn. När jag kom hem från jobbet på kvällen så satt hon nere vid hissen och läste en bok. I går när jag skulle till jobbet så var hon kvar. Fast då satt hon i trappan på vånigen under oss. Ska tillägas att hon ser super läskig ut. Stort grått hår. Säkert 70 år. Hon ser ut som en hemlös ur en skräckfilm. Jag vågar inte gå i trapphuset själv längre. Idag har jag inte sätt henne var dock bara ute en snabb sväng förut. Riktigt läskigt är det. 
Andreas fick kolla igenom hela lägenheten när vi upptäckte att Björne glömt att låsa dörren i natt. Men så säger Björne att han var helt säker på att han låste dörren när han kom hem. Helt 100% säker var han. Nej jag måste nog snart flytta härifrån. Det var historien om vår svin läskiga "granne". Men men nu kommer det snart en massa folk hit och så ska vi spela massa sällskap spel och dricka lite vin:).. Mys pys

RSS 2.0