Hej Hej!

Nu har jag varit vaken i en halv timme och nu är jag rastlös. Har jobbat mycket nu. Jobbade mån-lör. Bakfull så in i helvete på söndag jobba mån-tis. Å nu sitter jag här. Jobbar resten av veckan sen. Skönt att tjäna lite pengar. I helgen var det utgång. Började jobba kl:06:00 på lördag slutade 16:00. Åkte hem i ilfart in i duschen och sen äta sminka mej. Gå till tåget ta den till Munkedal. Fick ju gå i 20 minuter. Jag höll på att frysa i hjäl. Sen festade vi. Jag åkte hem till Std vid 00:00. stack hem och förberädde mej på en lungn nattsömn-. Men ikke. Kom på andra tankar. Bytte om och gick till Cod. Japp det var min helg det. Hur var din?

Måste berätta hur korkad jag var härom dan.
Det kom in en fägad nnna på jobbet och höll i en flaska med vatten. Water? Säger hon och jag svara självklart: Ja det är vanligt vatten. Water? säger hon igen. Är hon helt korkad eller undra jag tills jag kom på mitt lilla misstag=).

Puss å kram

http://mlilja.net/tjejsnack

http://mlilja.net/tjejsnack


  • Vad är ett riktigt bra vårtecken? Solen!!!!!!!!!
  • Känner du av våren på något speciellt sätt, hur? Varm och skönt..
  • Har du sett någon vårblomma än, vilken? Näpp
  • Vad är det sämsta med våren? Finns det något  som är dåligt med våren???
  • Vad är det bästa med våren? Att sommarn är på väg.. Bort från denna cp vinter.
  • Vilka länder har du varit i? Spanien, England, Malaysia, Thailand, Danmark och Norge..
  • Vilken är favoritresan? Varför? När jag åkte till Malaysia och Thailand.. Min första resa..
  • Vad vill du ha ut av din resa? Sola, upptäcka, äventyr? Sola, Titta runt på olika sevärdigheter..
  • Vad blir nästa resa? (Behöver inte vara semester, utan var du ska över huvud taget.) Det vet jag inte.. Arvika blir nog nästa resa=)
  • Vad vore den absoluta drömresan? Att bila runt i Europa.

Dåliga bloggare är vi allihopa.

Japp det är vad vi är.. Nån gång har vissa en svacka eller? I alla fall här på västkusten..
Näpp är vaken oehört tidigt i dag. Skulle upp och äta frukost med min pojke idag för en gångs skull..
Sitta vis matbordet och prata och äta och dricka kaffe lite så där mysigt..
Men men... Det var så att vi försov oss 50 minuter.. Så frukosten fick tas på stående fot.. Men vi fick i alla fall färskt bröd till frukost.. Vi var så duktiga och stod här i går kväll och bakade lite.. Så skulle ju brödet Stå i kylen över natten.. Jätte bra.. Man gjorde dom till bullar i går och så tar man bara ut plåten och in i ugnen.. SKit bra.. Och det blev gott också.. Men så är jag ju en nyttig människa nuför tiden så det blev ju inte som jag tänkt mej.. Om man gör bröd så ska man ju ha smör som smälter och ost på.. Men det fick bli en liten skink bit för mej.. Jobbig omställning att gå upp så här tidigt.. Innan så har jag ju gott upp rökt, kissat och gått till gymmet. Men inte idag.. Vill inte gå till gymmet så här tidigt.. Gillar inte människor=).. Så jag får allt ta och vänta ett par timmar.. Har köpt en svin god juice från GODMORGON med smak: Apelsin, passionsfrukt och kaktusfikon.. Svin god.. Och det är extra järn och folsyra i den.. Svin bra för mej=).. Idag blir det nog ett dubbelpass på gymmet.. Gymma en stund nu på morgonen sen i kväll ska jag gå på mitt första vattengympa pass.. Det ska bli spännande.. Och så är det typ klart att jag åker till Arvika i år med.. Jippi.. Jag och bror=).. Ska kanske gå och hälsa på honom i dag.. Mmm det ska jag nog.. Ha det så bra..

Träning!

Ja nu har jag blivit helt seriös med denna träning. Tränar varje dag, om jag inte är bakfull. Men det ska jag ju inte bli längre så.. Det är skönt att träna man vaknar tidigare. Kan vara för att man är så trött på kvällen att man inte längre är vaken till 2-3 på natten. Nu går jag och lägger mej vid elva typ. Även på helgen.. Stört..
Nu har jag fått en bättre kondition som var lite av syftet. Men jag vill ha bättre. Men då måste jag nog sluta röka och det blir inte bra.. För då kommer godis suget att finnas där mer och mer än vad det redan gör.. Kan man inte bara sluta så där utan att behöva få ett sötsug? Men jag har vart ganska duktig ändå. Inte ätit godis på nu 2 veckor och det märks det med. Måste ha skärp på mina arbetsbyxor. Och det är ju roligt. Roligare om märker det så än när man märker det på vågen som jag i och för sej också märker.. Sluta röka får jag nog ta lite längre fram tror jag..
Nej nu ska jag nog gå och hansla måste städa också om vi nu ska ha gäst hela helgen.
Tv-spel hela helgen värkar det som.. Jaja trevligt.. Ska träffa Karro i kväll och ta ett glas vin på nån pub.. Jaja
Höres a..

Hejsan!

Japp nu är det måndag igen! Helgen är över.
Ja i helgen var man ute en sväng på´t. Inte överdrivet roligt som vanligt. Blev väldigt full.
Jag har sagt det förr att jag inte kommer att dricka på ett tag. Åh nu tänker jag inte göra det.
Var inte så himla bakfull som jag brukar men det har blivit en sån där två dagars trötthet bara. Var på gymmet en sväng. Men kände ganska snart att det inte var så nyttigt att träna i alla fall. Var där i en halvtimme. Sen var jag illamående och yr så då sket jag it.. Ny tag i morgon. Därför ska jag sluta dricka. Jag äter onyttigt när jag vart ute. Kan inte träna på några dagar och så händer det ofta inget kul ute. Så nej tack ingen alkohol för min del på ett bra tag.

Lördag!

Idag e det lördag. Idag blir det nog utgång. I fall det som e planerat blir av. Orkar inte med en förfest som är likadan hela tiden. Folk springer dit och hit och inte har tid. Så idag hoppas jag på en lungt förfest.
Har varit och tränat i dag med. Skönt. Så nu sitter jag och äter gröt.=). Dinkelgröt e mycket godare än havregröt. Igår var det jobbigt. Var så sugen på godis och hade Pms så det stod härliga till. Gick ner till park och tog ett glas vin i stället. Hade tänkt att betälla in nått sötare men men typ bailys eller nått liknande.  Ha det bra nu orkar jag ikke mer.
Jo blev att med katten idag med=)..
Japp kan nog städa nu tan att detförjävligt ut igen efter 2 timmar.

  • Har du några djur, ras och vad heter de?
  • Hade precis en katt men den sålde vi för 10 minuter sen. Hon heter Katt Von D.

  • Är det nåt djur du skulle vilja ha, vad?
    Ja en Iller eller en hund.
  • Är det nåt djur du INTE skulle vilja ha, varför?
    Spindlar.
  • Om du fick vara ett djur en dag, vilket, varför just det?
    En manlig homosapiens.
  • Finns det något djur du är rädd för, vilket?
  • Spindlar.


    RSS 2.0