Peace and Love!

Nu har jag kommit hem och hunnit vila upp mej efter festivalen! 
Det har varit extremt varmt hela tiden jag var där. 
Vi åkte i onsdags klockan åtta från strömstad. Åkte inom bullarn för att hämta upp Otto och byta bil. Det var knappt att vi fick plats men det gick. Jag hade ju inte den minsta väskan om man säger så. Det var varmt i bilen hela vägen till borlänge. 
Det var ju en svart 740 vi åkte. Det var inte roligt. När vi kom fram till Borlänge fick vi parkera bilen svin långt bort från camping området. Men som tur var så kom Björne och Anton med en kund vagn vi kunde lassa i. Om dom inte gjort det hade jag med all säkerhet dött. Det var jobiigt att gå ändå. Stod i kö en halv timme för att få festival armbanden. Som förövrigt var lila/rosa i år=). Sen efter det stod vi i kö en timma för att komma in på campingen. Där var dom tvungna att kolla igonom all packning. Vi hade fått en gansla så bra plats på campingen. Björne och dom åkte upp två dagar innan oss och tog då med sej vårat tält och satte upp. Väldigt snällt av dom tycker jag. Den dagen drack jag inte så jätte många öl. Var helt slut i kroppen. Gick nog och lade mej redan vid ett nånting. Varje dag har man vaknat klockan sex för att man är kisse nödig och att det var varmt. Man var helt svettig och sovsäcken lixom klibbar sej fast mot kroppen. Mysigt? Absolut inte. Och toaletterna låg en liten bit bort. För att jag vägrade gå på en bajja maja. Torsdagen var ju den dagen jag skulle se mest band men som jag skrev så ändras ju det väldigt mycket=). Missade Evergrey, missade Bachyards babies, missade A camp. Men så blir det. Inte ledsen är jag över det. The kooks ställde ju in p.g.a sjukdom. Det var riktigt tråkigt. För det var typ det ända bandet jag såg fram emot att se. Men ersättare var Johnossi Å det var rätt så grymt det också. Den kvällen såg jag det grymaste jag sätt. Först går jag Volbeat och det var så grymt, så jävligt mycket folk. Sen såg jag Thåström. Jävlar vad underbart det var. Har sätt han tre gånger innan men denna konsert slår allt med hästlängder.  Han spelade Miss hudinge-72 och alla vill till himlen och vacker död stad. Det var så grymt att jag nästan började grina=). Han hade fått bra recention i aftonbladet också fyra plus.=)
Sen såg jag även på Mötley Crüe den natten. Det var inte speciellt bra eller tufft. Var ganska värdelöst enligt mej och måååånga andra. Men nu har jag sätt och behöver nog inte göra det igen. 
Dagarna har spänderats i en park nära campingen. På campingen fick man inte ha partytält och då fick man inte heller någon skugga. I parken låg vi nästan hela dagarna under ett träd och drack öl. Svin mysigt. Har bränt mej på hela ryggen. Inte speciellt skönt vill jag lova. Men det var en grym festival men känner att jag börjar bli för gammal för det livet nu. Har vart på festivaler sen jag var 15 år. Ligga i tält hatar jag nu mera. Fy vad svettigt. Nej nu har jag skrivit ett väldigt långt inlägg. Hoppas ni orkat läsa hit ner. 
Sol och kram på er alla. 

Hej!

Det var ett tag sen jag skrev. Japp det har hänt lite saker. Midsommar spänderades med massa roligt folk borta i hålkedalen. Vi var 46 pers där tror jag. Men det var mycket trevligt i alla fall. Lördagen var jag hemma. Var inte så sjuk men kände inte för att gå ut. Nu har jag semester i alla fall=). Så himla skönt. Hela två veckor. Å i morgon drar vi uppåt i landet. Till borlänge närmare bestämmt. Kommer att bli så roligt tror jag. Fast på torsdag kommer det att bli fullspäckat. Gillar inte det alls faktiskt. Jag vill ju gärna hinna dricka också. Men men. Får ju gå en dag i alla fall. 
Mitt schema för torsdagen:
16:45-17:30 Evergrey
17:45-19:00 Backyards babies
18:45-20:00 A camp
20:00-21:15 Lars winnerbäck
21:00-22:15 The Kooks
22:15-23:30 Volbeat
23:15-00:30 Thåström
00:30-02:00 Mötley crüe
Som ni ser så är det ganska mycket jag ska se. Vissa konserter hinner jag ju inte äns se hela på. Det är ju lite surt faktiskt.
Men det grer sej nog. Kommer väl sluta som vanligt att öl magen får som den vil och går tillbaka till tälten super sej full och missar allt. Vi får se. Skriver nog mer när jag kommer hem på söndag måndag nån gång. 

Puss och kram

Ledsen!


10:21 | fredag 5 juni 2009

Inbrottsvåg i centrala Strömstad

Inbrottstjuvar bröt sig in i tre lägenheter i centrala Strömstad någon gång under gårdagen.

Lägenheterna ligger på samma våningsplan i ett hyreshus och tjuvarna passade på att ta sig in när de boende var på jobbet. De stal smycken och en dator.

Enligt Johan Hilding, inre polisbefäl i Strömstad, inträffade liknande inbrott i förra veckan och polisen misstänker att det rör sig om samma gärningsmän.

Men i nuläget finns det inga misstänkta.

 

Våran lägenhet var en av dessa tre tyvärr=(.  Man blir så jävla ledsen och förbannad på folk som inte vet vad mitt och ditt är.

Det är så jävla läskigt att veta att nån har varit inne i min lägenhet och rört runt och snokat när inte jag var hemma. Dom hade verkligen kollat överallt, i alla skåp och byrå.                Min älskade kamera är borta, har haft den i en månad=(.     Min prins R.i.p.

Jag vill inte bo kvar här. Men man måste ju bo nånstans och det är ju garanterat ingen som vil byta lägenhet när denna kostar så mycket som den gör.

Inga bra dagar nu i alla fall.




RSS 2.0