Helgen!

Helgen var helt grym. Var du inte här så kanske du ångrar dej.

Jag och Andreas hade fest här hemma tror jag räkna med alla så var vi 23 st här. Lägenheten är ju inte så stor men vi fick allt plats. och vi var sammanlagt samtidigt 13 st på balkongen. Å den är inte heller speciellt stor. Tur att den inte rasa! 
Hissen därimot funkar inte längre=). 
Hade i alla fall väldigt roligt både här hemma och på krogen. Roligaste ute kvällen på riktigt jävla länge. 
Men söndagen var inte lika rolig dock. Spendera den med toaletten mesta dels och Elin. 

Nej nu ska jag göra korv soppa..

Tack alla som kom det var en trevlig kväll.



FEST!

I morgon är det fest hemma hos mej och min pojk=)!
Ska bli roligt om jag inte vart så jävla förkyld. Nu rinner näsan värre än värst mandlarna stora som (som jag sa till daniel på jobbet i morse:) gigantiska uppsvällda pungkulor. Hostar så det känns som om kulorna ska komma upp. Men deppa inte för det. Fest blir det. (Hoppas jag) Fest blir det noghär ändå. Får gå hem till mamma om jag har feber och inte kan dricka så får andreas sköta allt. Kan ju inte förstöra för honom om jag är sjuk. Även om det är han som har smittat mej=)..

Nej nu ska jag spela lite Buzz med pojkarna!

Jag älskar Scrubs!

Scrubs är den roligaste serie som finns. Denna måste ni titta på.. Speciellet om ni har likadan humor som jag.

Skit vad dutikg jag är. 3 inlägg på en dag och klockan är bara kvart över elva=)

Guy love!

Ja jag har kommit på nu hur man lägger in filmer. Ja jag vet jag är lite efter men som ni kanske märker så har jag blivit ganska duktig på att uppdatera nu=)

Ledig!

Idag är jag ledig. Detta är min 6 dagars vecka men så har jag vart sjuk så jag var hemma i onsdags så det blir bara en 5 dagars vecka. Hihi!
Funderar på om jag ska våga gå ner till nån av dom 48 hårsalongerna vi har i denna stad och färga håret. vet inte om jag vågar dock. Har ju nästan klippt bort allt hår så det kanske räcker med den förnyelsen. Hmm.

En konstig sak som hände igår.
Fick ett brev från adressändring igår. Hmm tänkte jag jag har inte beställt nån adressändring. Men det stod ju mitt namn och min adress på så jag öppnar det och blir ännu mer fundersam. Hmm jag är inte född -82. Men du ploppa den där lilla lampan upp över huvudet och kom på att det flyttat in en ny tjej i huset. Lade ner brevet i deras brevlåda med en liten lapp att det inte var meningen att öppna hennes post och att jag hette samma sak. Så hade jag tvätt tid idag. Nämen jippi. Hon tog den. Den där andra Madelene. Jag ställde min tvätt säck framför tvättmaskinen och gick. Kan ju alltid hoppas på att hon fick dåligt samvete och tvättade det åt mej.=).

Men nu kan jag ju inte öppna min post utan att tänka en eller två gånger innan. Tjötigt..

Jaja nu ska jag fundera på vad jag ska göra resten av dagen.

XOX 

Till min Elin!

Saknar dej vännen!

Min helg!

Japp uppdaterar om min helg lite sent men men!
I fredags så passade jag Phille ett par timmar. Linda och Nicklas skulle till Uddevalla så då lekte jag med honom. På kvällen gick jag, Andreas och Phille till mor å far. Där åt vi räkor och tjöta. Sen körde Nicklas hem mej å andreas. På lördagen så gick jag och hämtade Phille hemma hos sej och vi gick ner på marknaden och handlade lite godis å pizza. När vi kom hem så somnade han nästan med en gång. Världens sötaste unge är det=). Philip sov här hos mej mellan lördag och söndag. Det var väldigt mysigt att ha han här.
Vid femtiden gick vi till rökeriet med svärfar och Karl och åt väldigt god mat. Det gick jätte bra att ha med sej Philip på resurang så länge man sysselsatte honom med brödsmulor=). Nicklas kom och sa god natt till Philip vid 8 tiden. Vid 9 somnade han och jag la han i min säng. Han sov hela natten. Men bara för att han gjorde det betyder det inte att jag gjorde det=). Man blir väldigt lätt väckt när man har en bäbis i närheten. Han vaknade vid kvart över sju och ville ha välling så det fick han. Vid åtta somna han och jag om och sov till tio. Vid halv ett så gick vi och lämnade Philip hos Linda.
Det var min helg det. Och den var jätte mysig. Jätte roligt att få passa Philip och ha honom sovandes här. Han är verkligen världens snällaste barn. Gör inte speciellt mycket liv av sej. Men ack så busig gosse. Tack Linda och Nicklas för att Philip fick sova här.


En sak jag funderat på. Jag jobbar ibland i fruktavdelningen på Euro Cash. Varför i hela friden ska man ta en klase bananer och ta bort en banan i klasen? Jag ser det hela tiden. Nån tar upp en klase med 5 banener och tar bort en när det ligger en klase med 4 banener brevid. Jga blir frustrerad för det är nästan ingen som köper en banan eller tar 4 banener som ligger löst..
Åhhhhh!

RSS 2.0