Jobb!

Japp jag har ju börjat på mitt schema nu eller ja det var 2 veckor sen.. Men men.. Gör inte så mycket annat än att jobbar städar och sover ungefär.. E detta vad livet går ut på?? Jobb jobb tills man skaffar barn. Å hur mycket får man sova då? Inte konstigt att sömnproblemen e ett så stort problem i världen nu. Jaja nog om vuxen problem nu..
Jag vill tillbaka till skolan..
Men det ska jag nog kanske. Eller ska nog plugga matte B och engelska B i höst så att jag har det avklarat i fall jag kommer på vad jag egentligen vill bli.. Vill nog kanske flytta härifrån för ett par år i så fall max 3-4 år..men jag skall tillbaka hit.. det e klart jag ska.. Men men det blir ju inte i så fall förän nästa höst i fall det ens inträffar.. Vill egentligen inte lämna min pojk här alldeless ensam och flytta ensam till en annan stad.. Men men..
Är det någon som vet vad internet baserade kurser inbär?? skulle jätte gärna vilja veta det..
Nog med vuxna saker nu sa jag ju..
I dag köpte jag Arvika biljetter till mej och min bror.. Ringde honom förut och då var han jätte full. Han e i växsjö å träffar Stefan.. Men men.. Nu ska jag sova ska upp halv fem i morgon/natt..

Puss å kram

Konsert igen=)

Ja nu har jag varit ute på konsert igen=)
Igår blev det mitt och min älskade vän Elin´s favvo band.. Dia Psalma. Det var första gången hon såg dom så det var lite speciellt. Tredje för mej för att skryta lite=).
Jag och Elin började lyssna på dessa pojkar när vi var 13-14 år. Det var något helt nytt för oss. Men vi gillade det med en gång vi hörde det. Och första låten var ju så klart Emelie. Jag och Elin stod såklart längst fram. Har en del blåmärken på min kropp dock men det var det helt klart värt..
Det var en grymt bra konsert igår och det var himla roligt att Elin fick se dom också.
Vi tog gitarristen på rumpan och vi fick hans ölflaska. Men faan vad arg jag blev när den där jävla vakten kom och tog flaskan i från mej helvetes jävla norman...
Japp jag är en strömstadsbo som hatar norrmän som faan..
Men men om inte dom kommit hit så hade jag nog inte haft nått jobb.. Jaja nu ska jag snart sova.. Börjar 6 i morgon.. Ska baka bröd i morgon..
Många bullar kommer att slinka ner... Mmmm

Lista

SÅ FORT DU LÄST DETTA HAR DU BLIVIT UTMANAD

Regler: Du måste svara på alla frågor och sen utmana alla som läser detta.

ÅTTA SAKER OM DIG SJÄLV
1. Är du singel? Nej
2. Är du lycklig? Med min pojk absolut=)
3. Är du uttråkad? Nej ska snart sova
4. Är du ledsen? Nej såg ju Dia Psalma igen igår=)
5. Är du italienare? Nej
6. Är du en cooling? Absolut
7. Är du från Irland? Näpp
8. Är dina föräldrar fortfarande gifta? Japp

ÅTTA SAKER OM DITT KÄRLEKSLIV
1. Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Nej
2. Har du någon gång blivit sårad? Jaaa
3. Har du någonsin tänkt på samma tjej/kille flera gånger under samma natt? Ja
4. Har du gillat en tjej/kille utan att berätta det för henne/honom? ja
5. Har du kysst någon under de senaste veckorna? Jupp
6. Har du haft en hemlig beundrare? Vet inte
7. Är du kär? Mmm=)
8. Vill du gifta dig när du blir stor? Ja, absolut

TVÅ ALTERNATIV
1. Hår eller ögon? Ögon
2. Katter eller hundar? Hund
4. Några få bästa vänner eller jätte många "vanliga" kompisar? Lagom är bäst=)
5. Tv eller internet? Internet
6. Coca-Cola eller Pepsi? Coca-Cola
7. Utekväll eller romantisk hemma kväll? Hemma kväll.
8. Pengar eller lycka? Lycklig
9. Dag eller natt? Natt
10. Msn eller mobil? Mobil!

TIO "HAR DU NÅNSIN..."
1. Blivit påtagen när du försökte smita hemifrån? Tror inte det..
2. Brutit ett ben? Revben..
3. Gjort något du ångrar? Nja vad är det för mening att älta det i så fall.
4. Hoppat Bungy Jump? Absolut inte
5. Ljugit för någon du tycker om? Har jag nog säkert.
6. Ätit en hel tårta? en lite hel glasstårta kanske.
7. Gjort bort dig offentligt? Det har jag nog garanterat
8. Velat bli tillsammans med ditt ex igen????
9. Gråtit när ett husdjur dog? Ja
10. Velat försvinna? Ja

SENASTE
1. Telefonsamtalet du gjorde? Linda
2. Telefonsamtalet du fick? Elin
3. Personen du var med? Andreas
4. Roligaste grejen som hänt? Var ju på Dia psalma igår med Elin=)
5. Personen du smsade? Andreas
7. Du skrev till på msn? Niklas
9. Du tillbringade natten med? Andreas
10. Du kramade? Andreas

Mmmm

Japp nu är det måndag igen som vanligt.. Tycker att det alltid är måndag nu förtiden. Kanske för att jag typ alltid är ledig på måndagar.. Men inte snart, om en vecka börjar jag på mitt schema och då jobbar jag alltid måndagar så himla skönt att jobba på bestämda tider. Och inte bara behöva hoppa in lite då och då.. I helgen var det fest dom gällde och det blev det. Var hemma hos Karro ute på Hällestrand med ett gäng folk. Och det var himla trevligt och roligt. Var där ute vid sex tiden och då var det redan en massa folk där. Jag får ju inte glömma bort att berätta om min och Elins födelsedags present till henne=).

Det är som en tradition att vi ska bygga nånting.. När hon fyllde 18 fick hon en hemma byggd dildo av mej som jag byggt av ett C-vitamins rör och en golfboll och 2 kottar i lite plastfolie=). Det var roligt.. När hon fyllde 19 så målade jag och Elin ett bord som var ganska stort ändå. Det var gult, lila och blått som det stod en massa saker på.. Mycket färgglatt. Med två till hörande stolar med Elins fina hitler gubbar på=). När hon fyllde 20 fick jag måla en tröja som jag själv tyckte blev väldigt fin..

Men i år över träffade vi oss skälva.. Vi åkte hem till pappa för att kolla om han hade några planker som vi kunde sno och det fanns det.. Så vi byggde en hund till henne som var gult. Mycket stilig.. Vi var ju tvungna att handla till hunden så vi drog till lågpris affären och köpte diskborste och hårfärg och tofflor. Vi byggde ihop hunden mycket snabbt och lätt. Sprayade den med gulhårfärg spikade fast diskborsten som svans och ena tofflan som huvud. (Det var en hundtoffla). Men vi behövde ju bara en men man var tvungen och köpa två.. Det tyckte jag var dumt. I huvudet på tofflan stod det en öl.. Och så var det klart ett koppel på också.. Och reflexer. Men så kom vi på det bästa.. Faan vad roligt om det var hjul på den. Sagt och gjort. Ringde till pappa som var i Fjällbacka om vi fick ta ett par hjul som vi hittade och det fick vi.. Så dom satte vi fast.. Skit bra blev det. Blev mycket stolt över oss.. Karro blev glad också som tur var..  Men jag hade en mycket trevlig kväll ute på Hällestrand. Krogen var därimot inte speciellt rolig.. Var på pråmen men det var så mycket folk där och så hade dom inte öppet där uppe så det var trångt.

Nu sitter jag här hemma som vanligt och funderar på om jag ska orka gå och träna.. Det blev ju en del onyttigheter i går.. Pizza och godis. Mycket gott var det. Men men.. Tack Karro för en trevlig lördag..


RSS 2.0