Underbar dag!

Japp idag e en bra dag.. Fast klockan är inte så mycket. Gick upp vid 9 gick till gymmet var där i 50 minuter typ. Sen springa hem och duscha och ner på stan igen.
Bok rean starta idag. Det är nog den bästa dagen på hela året. Synd att jag inte hade mer pengar. gud så roligt det är och gå runt i en bok affär och bara handla. Folk shoppar mycket kläder medan jag köper massa böcker. Men i år hade jag bara råd med tio böcker. Jobbar inte så mycket. Hade inte äns råd med det egentligen. Men men. Bokrean är ju bara en gång om året. Var inne i bok affären i en timme. Älskar det. Så nu har jag nog nått och göra ett tag framöver. Men är sugen och gå ner igen och handla men då stryper nog andreas mej.=). Vet bara inte vart jag ska ställa dom. Min stora bokhylla är över full så det är ju lite jobbigt. Och jag tänker inte packa ner dom. Aldrig böcker är mitt liv.

Böcker som jag inhandlade idag:
Unni Lindell-Orkestergraven. Gillar hennes böcker. Har läst två andra av henne så jag hoppas att denna e lika bra.
Dennis Lehane- En drink före kriget. Läst en bok av honom innan och den var skit bra. Kom även som film nu i början av året som var bra. Man kan ju inte jämnföra böcker och filmer. Gone baby Gone heter den mycket se/läs värd.
Karin alvtegen-Skam. Har två andra böcker av henne som jag gillat skarpt.
Julie Gregory- Mamma sa att jag var sjuk. En sann berättelse. Tror att den kan vara svin bra.
Jeffery Deaver- Mannen som försvann. Handlar om en mördare som är trollkar typ.=)
Jeffery Deaver- Det tolfta kortet. Älskar deckare så den följde bara med ner i kassen. den lät bra med=).
Karin Wahlberg- Flickan med majblommorna. Har läst två andra av henne som har varit underhållande.
Helena Von Zweigbergk- Fly för livet. Har läst en av henne innan som var svin bra.
Jo Nesbo-Frälsaren. Läst en av honom tidigare som jag älskade.
Och sist och minst. En kokbok med sallader=).

Längtar tills nästa år:)

hahaha

Idag har man jobbat 6-13. Roligt. Gick och tränade efteråt. Skönt.

Men idag hände en rolig sak. Min cykel blev ju snodd för ett tag sen. Men jag hittade den på konsum. Hihi den snodde jag tillbaka. hihi.. Dom hade dock kastat bort mitt lås och satt på ett eget. Så i morgon kommer pappa med bultsaxen.. Thihi..

Puss å kram

.....

We could wait for this moment, like rocks on the shore.
We can never be closer, somehow,
For the moment that lasts, is this moment now.

When the night's on fire, will you keep the candlelight burning?
Hold on to your heart's desire. (When the night's on fire)
When you see one bird into the wind, another one's turning,
And the two can fly much higher.






Vad är det för sång text?
Nån som kan?

Bilder från i sommras.

image48
Vet inte riktigt vad vi håller på med här men det ser ut som att vi har roligt=).

image49
Dom kom på att det var roligt att ta kort om man skaka på huvudet samtidigt som man gjorde fula miner=).
image50
Mmm just det.

image51
Det ser ut som om jag skulle sätta på Andreas där bak. Niklas ligger i bilen på nått konstigt sätt. Och Lars sitter på bilen och äter mat.

Ännu duktigare

Japp duktig är jag idag med!. Jobbade i går en sväng. 10:30-18:00. Det var skönt. Få in lite pengar i alla fall.

Idag så vaknade jag 09:00 gick upp klädde på mej träningskläder och gick till gymmet.. Var där i en timme sen kom min bror och skulle också träna. Han hade bara ringt typ 5 gånger. och varit hemma hos mej och sen insätt att jag inte var där.=). Så jag fick underhålla honom medan han tränade. Jag var så trött vid det laget att jag inte orkade nånting. Sen gick jag hem och åt. Sen skulle jag vara snäll och gå och hälsa på storebror efter jag duschat och ätit men då var han inte hemma. så då fick jag gå och handla.
Sen var jag på ett möte på arbetsförmedlingen. Trist. Dom ville att jag skulle söka jobb på det nya hotellet som städare. Men herrgud tänkte jag. Men det är ju faktiskt ett jobb och pengar måste man ju ha. Inte för att jag tror att jag kommer att söka detta jobb dock=). Sen finns det ju ett jobb uppe i hogdal på godisfabriken. Men herregud igen. Jag och Nicklas pratade om det förut. Hur mycket folk är det där.. Sammanlagt 10 pers på en vecka eller. Hur utvecklas man i ett sånt jobb? Kanske runt magen.=). Nej tack. Så är det med det. Så nu tänker jag nog inte gå tanför dörren mer idag tror jag. Har gått upp för dom där hemska trapporna tre gånger nu. Nej nu får det vara nog. Såg på senaste avsnittet av One tree hill nyss. Älskar den serien. Men nu ska jag börja se på en annan serie som är skit bra. Men dock lite läskig. Spernatrual heter den tror jag. Har hela säsong 1 i alla fall. Men tror dock att jag redan har sätt den. Blogg torka är det på västkusten nu. Händer ju inget av värde att skriva om i denna lilla skit stad. Pojken jobbar sent i dag med så jag vete faan vad jag ska hitta på. Orkar inte träna igen. Är nog inte så bra heller. Men det är ganska kul. Känns bra efteråt. Att man gjort nått bra för sej själv lixom.


  • Hur ofta äter du mat ute? Inte speciellt ofta.
  • Vad/vart äter du då helst? Pizza
  • Vad har du på din favoritpizza? Annans, Skinka, isbergssallad och kebabsås. Världens godaste pizza. Madde special.
  • Provar du ofta nya ställen/maträtter, varför/varför inte?
    Ofta och ofta. hur många nya ställen finns det i denna stad tro ni.
  • Går du ofta på café och fikar, vad? Ibland inte så ofta. Men på baklnds är trevligt. Gott kaffe.

Duktig!

Japp i dag känner jag mej glad och duktig. Vid halv tio ringde det i telefonen. Nån från arbetsförmedling som undrar om jag jobbar. Nej då säger jag. Men varför kommer du inte på mötena då? Hmm. Jag vet inte . Jag kan komma in senare idag. Men det gick ju såklart inte. så då ska jag dit på onsdag. Får bara inte glömma det denna gång också. Sen så steg jag upp. Brukar ju sova till rolv nånting. Så vid 10 var jag nere på gymmet och tränade i en timme. Och nu är jag färdig duchad och äter lite mat nu. Gud vad duktig jag är.. Allt innan klockan 12. Skit pommes frites. Jag vill ha en medalj. Och igår stor städade jag hela lägenheten och tvättade all tvätt vi hade.

Så vad faan ska jag göra nu.. Jag har ju städat och tränat. Snälla en vanlig människa säg vad man gör en helt vanlig dag.

Puss och kram

Som alla andra!

4 saker om mig
 

♥ 4 saker jag ser fram emot:
Få ett jobb. Mmm just det

♥ 4 saker som irriterar dig:
Att jag inte lyckas få ett jobb. Folk som är jobbiga och inte gör som jag säger.

♥ 4 saker jag säger ofta:
Håll käften, Hej hej, Faan, Helvete

♥ 4 saker jag gör varje dag:
Sover, Pratar i telefon, Sitter vid datan, Röker

♥ 4 saker jag har på mig dagligen:
Glasögon, Underkläder, Skor, Smink

♥ 4 saker jag rör varje dag:
Min pojk, Mobil, Cigg, Snus

♥ 4 personer jag vill träffa oftare:
Det vet jag inte. Karro kanske.

♥ 4 band/artister jag har sett IRL:
Marilyn Manson, Dia Psalma, Black Sabbath, Thåström

Trött!

Idag är jag väldigt trött i ögonen. Förstår inte varför. sover ju faan hela tiden. Är nog det som är problemet..


Nu har Elin kommit hem..
Har varit i Grebbestad och överraskat en vän som fyllde år idag. Så när jag kom vid stationen så ser jag Elin i sin pappas bil. Ringer henne för att kolla om det värkligen var hon och det var det..
Jaja tänkte jag och fråga om hon ville ha hjälp med och bära.. " Nja. Men ni är väl trötta och så".. Nej nej, ses snart säger jag och lägger på.. Åkte upp till Korpeberget. Och där står min söta blondin. Bärde upp några lådor och sen åkte vi igen..
Skönt att träffa henne och önksat henne hem i alla fall. Sa att vi skulle äta frukost i morgon men jag tar det inte så allvarligt.. Hon skulle ut och träffa jonathan på hotellet och så hade hon bara sovit tre timmar i natt.
Så hon vaknar nog inte så tidigt i morgon. Men men nu är hon hemma i alla fall=).. Mitt fina Nasse halsband sitter på brevid prinsses halsbandet=).. Sötis du är.. Nej nu ska jag hoppa in i duschen. Börjar jobba klockan ett i morgon.

Så vi får väl se om det blir någon fika med Sötis Elin!

image47

Jag och Elin på golvet.=)

Lördag!

Just nu sitter jag hemma hos Nicklas och Linda och är barnvakt. Dom är på en fest i Grebbestad men dom skulle inte dricka tror jag. Philip har sovit hela tiden jag har varit här så det har varit lungt. Hyrde en film som var så dålig att jag inte såg hela..

Detta kort är så himla guligt på den lille.


image46
Så glad man kan vara då..

Äter ägg!

Japp nu sitter jag och äter ägg. Intressant?
Nej inte speciellt faktiskt..
Kom precis på att jag skulle vart på ett möte klockan 11. Jag glömde bort det. Smart Madde. Bara 3 timmar sen. Jaja så kan det gå.. Börjar jobba klockan tre. Konstig tid att börja på tycker jag då.. Jobbar bara till åtta. Tredje dagen i rad som jag jobbar.. Skönt att ha nått att göra.. Så ska jag jobba tisdag och onsdag nästa vecka med.. Skönt.. Elin kommer på måndag..=).. Hihi.. Hon är min Jonathan. Bara så att du vet.. Hihi.. Nej då. Sa ju att vi skulle dela.. Ja Elin du har inget att säga till om..
Nu ringde min snälla moster. Hon ska få köra mej till jobbet hihi.. Nej jag är inte lat.. Det är storm ute.
Igår slutade jag två.. Och då var det storm ocg regnet bara öste ner. Åhh jag fick gå hem. Då var jag arg för att jag inte hade cyklat på morgonen. Så då gick jag inte på Lindex och tröst shoppade=).. Sen var jag hos Storebror och hälsade på och åt Pizza. Det var ganska länge sen jag åt det så det var mycket godare än vad jag minns. Hihi.. Jag är nog på väldigt cp humör idag. Och ikväll händer det nog inte så mycket.

Det är så gott med kokt ägg. Med massa salt på.. Mums fillibabba..

Nej, Nu har jag nog inget mer på hjärtat.

Puss och kram.

RSS 2.0