30 November!

 Japp idag är 30 November och då fyller min kära och älskade kusin Minna år.. Eller bestämmt hela 10 år=).. Ska dit sen å äta middag å säkert lite tårta beror på vad det e för tårta.. E säkert en rosa prinsesstårta.. Bläää... Men men.. Ikväll är det nattöppet ska väl gå ett varv. .Eller kanske stå på ballkongen å titta på alla människor..

Och idag är det 4 år sen KillerBajs bildades=)... Bildades på nattöppet över ett par flaskor vin=).. Fast bandet har väl mer eller mindre splittrats nu.. En har flyttat till Stockholm Och jag bor här i Strömstad.. Så vårat band kommer nog inte att komma ut tyvärr.. För just nu har vi ingen replokal förän efter jul troligtvis.. Fast då e ju faktiskt du hemma elin=)..

Nej ikväll måste jag hitta massa kläder annars blir jag galen.. Måste ha kläder till julbordet i morgon och en klänning till juldagen å en till nyår.. Vet ju inte riktigt vad som händer på nyår än men.. Ska nog inte fira den på krogen denna gång som förra året.. För fy faan vad tråkigt det var..

Fast jag har redan hittat min nyårs klänning.. Måste bara gå ner ett X-antal kilo innan dess.. Dom hade den bara i XS.. Och det e väldigt tjötigt.. För den var så himla fin.. Men dom hade den i hel svart men det var inte samma sak.. Vill ha den .. Jag vill vill vill..  Ska nog beställa en klänning men har hittat två.. Men jag vet i riktigt..


image13image14
Dom är ju faktiskt väldigt snygga.. Tycker jag då.. Nej vi får nog fundera på..

Skepp å hoj

Mina lite konstiga Vänner och släktingar=)

image9

Min storebror som nyss blivit pappa=).. Kan ni tänka er hos barnet såg ut=)....

image10

Min glada kusin Minna! Hon ska försöka bli en clown när hon blir lite äldre.. Men e på god väg...

image11

Min älskade flugvän Elin! Hon älskar STORA solglasögon... Förstår inte varför=)..

image12
Min andra kusin.. Sumo Morris=)...

Kissen!

image8

Katt Von D när hon är farlig=)...

Katt Von D!

Ja har inte skrivit på ett tag! Men jobbade tre dagar förra veckan det var roligt.. Inte jobbat så mycket denna månad.. Lite trist.. Vet ju faan inte vad man ska göra annars.. Sitter här å slöar.. Har ju skaffat mej gymkort.. Säger varje dag till mej själv att i morgon går jag.. Men det är så tråkigt att träna själv..

Min brorson har fått ett nytt namn.. Philip.. Det var fint tycker jag.. Lite busigt namn så..
Och jag har skaffat mej en galen katt.. Den springer runt hela tiden å river på allt.. Vakna inatt att den satte sej i min fot.. Blev super glad.. Men sen kom hon och la sej på min mage.. Det var mysigt men jag hatar ju att ligga på rygg=).. Hon heter Katt Von D!..=)..

Nej nu ska jag försöka ta mej ut ur lägenheten å ner till optikern.. Mina glasögon har gått sönder..
Å ska fråga hur mycket linser kostar..


Ha det gött...

Helgen!

Japp nu var helgen över igen!.. Märker i och för sej ingen skillnad längre. E hemma oavsett..

Ja, i fredags var det bergravning. Det var väldigt jobbigt.. Att se så många som var ledsna. Även om en tredje del av dom som var vet jag inte alls vilka det var.. Men men jag klarade mej igenom den dan i allafall.. Var hemma hos farmor ganska länge i fredags då.. Först somna jag i soffan å andreas i fotöljen=)... Sen åkte vi hem å åt pizza=)..

Sen var vi ute i lördags.. Ganska festligt faktiskt.. Blev alldeless för full som vanligt.. Kom hem vid halv 6 tiden å gick å lade mej vid 7.. Skit skoj dagen efter..

Igår så var jag hos min bror och Linda och Alexander hela dagen.. Eller i alla fall 3 ½ timme.. Han är så himmla sööööööt.. Vill nästan me skaffa mej en liten sötnos=)..

Nej nu ska jag hem till mamma å äta korv soppa=)


Puss å kram

Bakis tablett!

Hejsan! Sitter här nu tjugo i sju.. Ska man vara vaken nu? Tänker lite å kommer på att dom som börjar tidigt på jobbet har faktiskt börjat för 40 minuter sen.. Konstigt=).. Har försökt att sova sen klockan fem men den där jävla hellikoptern e vart jag än kommer... SLUTA FÖRFÖLJ MEJ=)!... E nog så full så jag förstår nog inte vad jag skriver änns=).. Det kan bli spännande i morgon=).. Lägger mej ner känner att allt snurrar.. Å då känns det i halsen att nått e påväg upp.. BLÄ... NEJ... Min sista bakis tablett hamna i toaletten=(.. .Kommer må som Helvetet själv i morgon tror jag... Eller så går jag inte å lägger mej=).. Jobbigt kanske.. Tror att det e bäst jag slutar skriva nu.. Annars kan det bli jobbigt i morgon=).. .

Hoppas ni mår bättre än vad jag gör just nu=)...




Puss

bäbisen!!

image6



Detta är min brorson=).. Söt va?
Grattis storebror och Linda..


Födelse!

Japp idag är det 20 år sen jag föddes.. Så idag blir det nog att man åker till bolaget å köper sej nått gott å dricker i kväll.. Ska hem till mamma sen å äta hummer å så.. med morfar å moster med familjer.. Tyvärr eller kanske inte tyvärr så kommer inte min bror.. För han å Linda har åkt in till BB å ska få sej en liten bäbis=).. E faktiskt ganska spänd jag med men Nicklas var nog värst.. Han höll på att spy hela tiden så han e jätte nervös..
Så nu kommer vi kanske att fylla år på samma dag=).. Undra hur vi ska fira då.. Haha jag kommer nog bli precis 20 år äldre än bäbisen förutsatt att den inte kommer efter tolv inatt.. Det kommer att bli så himla roligt..
Japp åter kommer om mer information om bäbisen..

Farsdag!

Japp idag är det ju farsdag.. Ska hem till min far i kväll å äta middag. Just nu sitter jag vid datan å har tråkigt.. Har målat hela morgonen.. Jag måste ju sysselsätta mej med nånting på dagarna.. Så det har blivit ett par såna tavlor som man ska måla i siffror.=).. Avanserat sörru.. Å igår så var jag å Andreas å hans pappa och syster på torp en sväng.. köpte några såna typ gips tomtar som jag håller på  att måla just nu=).. Men nu e jag lite tje på det med=).. Var ute å tog en öl med min bror på park i går kväll.. Det var trevligt och gott.. Men vi höll oss faktiskt bara till en öl.. I fall han skulle få  barn så måste han ju kunna köra bil också.. Men tyvärr det blev ingenting igår heller.. Får jaga henne sen längs gatorna så hon kan klämma ut den snart=)..
Ja, i morgon då.. Hmm. Har inte tänkt så mycket alls på det men.. Jag fyller år i morgon.. 20 år bestämmt.. Så det får väl bli en sväng till bolaget.. skulle köpa ut till min mamma till kalaset i morgon kväll.. Fast det e ju bara moster med familj och morfar och hans fru som kommer.. Får vi väl se vad jag kan få i present.. Har önskat mej en jävla massa pengar men det är nog ingen risk att man skulle få faktiskt.. Av mamma ska jag få en elvisp..
Skulle göra mos häromdan och så sa det bara poff å så funka inte min elvisp längre=(.. Så det behöver jag.. Jag bakar ganska mycket nu för tiden.. Åhh skit lova ju att jag skulle baka till kalaset i morgon.. Jaja får väl bara ställa klockan i morgon och gå up å sätta en deg=).. Nej nu ska jag nog se om jag orkar måla nån tomte mer.. E svin hungrig också.. Inte ätit frukost än.. Har inget bröd..
Men jag hitta knäckbröd.. Mums med flatrökt skinka=)..

Varit hos Farmor!

Idag har varit riktigt tråkig.. Satt hemma ett tag sen gick jag och fikade med min mamma och Linda på Kaffekompaniet. Det var väl rätt trevligt.. Sen åkte vi alla hem till farmor för hon fyllde 72 år igår.. så vi åt lite räkor och drack lite vin.. Det var trevligt.. Åkte hem efter isprinsessan.. Det värkar som om farmor blir bara mer sej själv för varje dag som går.. En riktigt stark kvinna det där asså.. Gamla glada goa farmor=).. Utav mej fick hon ett hjärthalsband och ett kuddöverdrag som det stod VÄRLDENS BÄSTA FARMOR på=).. Av nicklas fick hon en tomte.. Min farmor älskar tomtar.. Frågade henne härom dan hur många hon egentligen hade.. Det var en lite smärre chock att hon faktiskt hade mellan 700-800 stycken.. och då kan man nästan säga att hon har typ 200 i sin julgran=).. Ja man ska väl ha nått att sysselsätta sej med i julefriden.. Annars på sommaren så står det änglar överallt.. Hon e goo hon=).Vi satt och tittade på gamla kort från när vi var små.. Det var många.. Farmor har fem barnbarn så det blir en del album=).. Men det var roligt.. Tänka tillbaka på den tiden man följde med dom ut med båten ett par veckor på sommarlovet.. Och sen var där nästan varannan helg.. Tills man blev lite äldre å kom på att det var mycket roligare att leka med sina vänner.. När jag kom hem kände jag helst för att dricka mej ass drid.. Men när jag kom upp i lägenheten ville jag inget annat än å krypa ner i soffan med en film.. Det slutade med 2 filmer.. Därför jag sitter här nu tjugo i fem=).. Den första var fantastic four andra filmen vet inte vad den hette.. Sen så såg jag på Transformers (Andreas somnade).. Den var väldigt spännande eller bägge två var det.. Har ganska dåligt närminne kommer knappt ihåg första filmen nu.. 

Jag är rätt kass på det här med att blogga.. Ska försöka bättra mej på den fronten.. Sitter ju bara hemma ändå.. Så egentligen har jag massa med tid.. Men det händer inte så mycket när man bara sitter här hemma som man kan skriva om.. Nej nu ska jag nog väcka andreas å fråga om vi inte ska gå in å sova i sängen i stället.. Mycket mysigare att vakna där inne.. Är inte speciellt trött.. E väl därför jag fortsätter att skriva.. Kanske läsa lite i min bok.. 

Jaja det märker vi.. Kanske sätter på en till film..  


Blää..

Japp var på Winnerbäck i fredags.. Det var mycket bra tycker jag.. Ganska mycket folk.. Fast inte så bra konserthall.. Var i min gamla gympa sal i Uddevalla. Men helt okej än då.. Åkte till Grebbestad i går det var skit tråkigt.. Gick till Konserven och där var det riktigt tråkigt.. SÅ jag ringde min storebror så han kom och hämta mej.. Idag är jag glad att jag åkte hem.. Är inte speciellt bakfull så det är skönt tycker jag.. Har precis målat färdigt min tiger så nu undrar jag vad jag ska hitta på.. Ingenting kanske.. Måste i alla fall hitta på nått att äta..

Nu tycker jag att Nicklas bäbis ska komma.. Nuuuu...

=)


Tidigt..

Vad gör jag vaken så här tidigt`Jag ska inte jobba dag.. Har nog inte vaknat så här tidigt av mej själv på säkert ett år.. blää..
Stod precis på ballkongen och rökte.. Det var inte överdrivet kallt men så kom det nån med vinterjacka och mössa å vantar.. Varför, så kallt var det inte.. Nej, förstår inte.. Idag skulle jag egentlgen åkt och kollat på Diapsalma i göteborg men så blir inte fallet.. Orkar inte rocka loss på ett tag känner jag först å främst.. Så jag åker i kväll och tittar på Lars Winnerbäck i stället.. Ska bli mysigt.. Med Andreas och hans pappa och yvonne tror jag.. Ska allt bli trevligt.. Nej nu ska jag nog måla min lilla tavla=)..

Hej hopp

Tidsfördriv som vanligt..

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där?
"Till sist hade sjukvårdaren rest sig och vrålat till Paulsson att hålla sig på armlängds avstånd"

2. Sträck ut din vänstra arm så långt du kan, vad rör du vid?
Räkningar

3. Vad var det senaste du såg på Tv?
Myggan
4. Utan att se efter,gissa vad klockan är:
13:03 (14:08)  Bra madde duktigt...

5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu?

Bilar som kör nere på gatan

6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då?
Köpte en strömstads tidning

7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen?
Ingenting..

8. Vad har du på dig?
Andreas mys byxor och en av hans tröjor=)..

9. Drömde du någonting inatt? I så fall - vad?
Minns inte.

10. När skrattade du senast?
Det minns jag inte heller..

11. Vad finns det på väggarna i rummet där du är nu?

Hyllor med prydnads saker en tavla å lite skit..

12. Har du sett någonting konstigt på sistonde?
.Vet ej.

13. Vad tycker du om den här utmaningen?
Tråkig..

14. Vilken var den senaste filmen du såg?
Shrek den tredje

15. Om du blev multimiljonär vad skulle du köpa?
Ett hus.. En ny soffa..
16. Berätta någonting om dig själv som folk inte känner till!
Schhh
17. Om du kunde förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till poliktik och skuldkänslor, vad skulle det vara?
Vet ej

19. George Bush?
Blä en gammal gubbe..

20 - 21. Vad skulle dina barn heta, pojke & flicka?

Pojke ska heta Joey eller dee dee.. Å flicka dee dee eller Lenika
22. Skulle du någonsin överväga att bo utomlands?
JA

23. Vad vill du att Gud ska säga när du kommer till pärleporten?
Godag å välkommen spriten står till vänster..


Jag har....

Jag har....
(x) snott den här listan
(x) rökt en cigarett
(x) hånglat med någon av samma kön
(x) drömt att jag haft sex med en vän/flera vänner
(x) varit kär
(x) blivit dumpad
(x) dumpat någon
( ) fått sparken
(x) haft känslor för någon som inte känt samma sak
( ) blivit arresterad
(x) hånglat med en främling
( ) gått på en blinddejt
(x) ljugit för en kompis
( ) varit kär i en lärare
(x) skolkat
( ) legat med en medarbetare
( ) sett någon dö
(x) har blivit fastbunden
( ) haft trekant
(x) har haft på ögonbindel
( ) blir kåt av lack & läder
( ) blivit påkommen av dina föräldrar när du haft sex
( ) blivit knullad med en strap-on
( ) spytt i en bar
( ) ätit sushi.
(x) tagit smärtstillande
(x) älskar eller saknar någon just nu
(x) legat på rygg och sett molnen flyga förbi
(x) gjort en snöängel
(x) hoppat i en vattenpöl
(x) hoppat i en lövhög
(x) fuskat när jag spelat spel
(x) somnat i skolan/på jobbet
(x) tittat på en solnedgång
( ) varit med om en orkan
(x) sovit under stjärnorna
(x) Haft sex i sina föräldrarssäng
( ) klappat en delfin
(x) dansat i regn
(x) gjort upp eld på en strand
( ) fastnat med tungan i metall
(x) stannat uppe hela natten
(x) haft en träkoja
(x) blivit puttad i vattnet med kläderna på
(x) blivit tillsagd av en främling att jag är het
(x) fångat en fisk och sen ätit den
(x) skrattat så mycket att jag grät
(x) fuskat på ett prov
(x) glömt någons namn
(x) modifierat listan
(x) sovit naken
( ) modifierat denna listan
(x) smakat på granbarr
(x) skogsvandrat
(x) badat naken
(x) haft sex på offentlig plats
(x) pratat med en främling i mer än fem minuter
( ) Druckit urin med vilja
( ) Druckit urin av misstag
( ) Haft sex med en släkting
( ) har legat med någon mer än 10 år äldre
(x) blivit så full att du gått vilse och inte hittar hem
( ) Badat isvak
( ) Nästan dött
( ) fått stryk av ett djur
(x) slagit en tjej
(x) blivit slagen av en tjej
( ) fått hjärnskakning
(x) Brutit ett ben i kroppen
( ) Sprungit tills jag spytt
(x) vaknat upp och vet inte var du är
(x) Svimmat
(x) Sätt en död människa
(x) Haft sex och blivit påkommen an en polis
( ) Slått söner ett fönster

Jobbig...

Idag är det en sån där jobbig dag.. En sån som man inte vill veta av.. Man vill inte träffa nån eller prata med nån.. Var nere nyss å köpte strömstadstidningen.. Har precis ätit flingor. å fil så klart.. Komit på att det inte är så gott med flingor och mjölk längre.. Eller i alla fall inte till dom flingorna jag äter.. Då måste det var yougurt eller fil.. Men sån laktosfria saker e inte så billigt.. Så för mej är yogurt en lyx vara att ha hemma i kylskåpet..
I dag är det torsdag å imorgon ska jag till farmor.. Idag är jag ganska glad att jag är hemma själv.. Känner mej inte på det bästa humöret så jag hade nog bara klagat på andreas även om han inte gjort nått. SÅ det e nog bäst för han att vara på jobbet..
Väntar på att bli faster men det händer ju inget.. Det blir ju tydligen ett November barn=).. Många som fyller år då.. Maj-lis, Farmor, Jag,Sami och Minna och bäbisen.. Så e det nog några andra men dom här är i alla fall från familjen.. Bara min lillebror som inte fyller på Höst/Vinter halv året.. Sitter å funderar på om jag ska gå och träna.. Men jag e inte så sugen på att träffa folk men vill träna.. Simma kanske.. Men så är det ju höstlov så då är det säkert massa gap å skrik i basängen.. Urch..
Begravningen är nog den 16 November tror vi.. Så vi har fått flytta mitt födelsedags kalas. Tror jag ska ha kalas tillsammans med farmor hemma hos henne.. Om hon orkar.. Så får Morfar komma den dag jag fyller år..
Nej nu ska jag tråka vidare kanske städa lite.. Fast det e nästan helt fläckfritt..

11 dagar kvar till jag e 20...

RSS 2.0