Den sötaste!






Fasters lilla söta godbit=). Blir så glad när jag ser dej.

Örebro!!!!

Så nu är jag påväg hem från Örebro. Sitter på tåget på väg mot Göteborg. Detta inlägg kommer nog upp när jag har kommit hem till stan! Ska fördriva tiden i en timme i Göteborg. Vet inte hur men det löser ej nog alltid. Hatar att vänta på ett tåg. Förstår inte hur Elin orkar.

Men men. Min helg i Örebro har varit väldigt trevlig. Lite mys med ost och vin i torsdags när jag kom och lite shopping. Fredagen så var det ut gång på schemat. Men först så var det shopping som gällde igen. Hitta en väldigt fin klänning på MQ som jag köpte. Och en svin snygg jacka som jag köpte på Zara. En mycket fin jacka faktiskt. Och det bästa var att den inte var svart. Jag som alltid köper svart kläder.

Vi gick hem till en av Elins klasskamrat Anna och förfesta lite. Där lekte vi en lek som var väldigt lustig. Alla deltagare skulle vara ett djur som man skulle ha ett ljud och rörelse till och så skulle man skicka vidare till en annan deltagare. Vet inte om ni fattar men. Jag var i alla fall en duva=). Elin var en katt. Och en som hette Boel var en hammarhaj. Ja ni får använda fantasin lite. Mycket skratt blev det. Sen så skulle vi till krogen och då var det plötsligt snöstorm ute. Så vi fick ringa taxin. Men när vi kom dit så kom inte halv sällskapet in. Dumma vakter. Men jag och Elin å en som hette Malin kom in. Men det var inte så himla festligt. Vi dansa lite och gick sen.  Tog bussen till Max och skulle äta lite fyllemat. När vi gick av bussen fick Elin den lysande idén att springa över vägen. Det gick mindre bra faktiskt. Halkade i snön och ramla väldigt lustigt när Malin skulle hjälpa henne upp så ramla hon igen. Mycket lustig syn faktiskt. På Max så fanns det potatisgratäng. Åhh gud i himmelen vad god den var. Jag åt en där och en hamburgare. Men potatisgratängen var så himla god att jag var tvungen att köpa med mej 2 stycken med mej hem till Elin. Så vi tog en taxi tillbaka hem till Elin och så lekte jag och Elin lite i snön. Får se om jag kan få tag i bilderna på oss. Och så åt vi så klart potatisgratäng när vi kom hem. Detta har verkligen varit en svullar helg. Har ätit så mycket onyttigt. Men det är jag värd. Börjar på min nya diet i morgon. Så nu får jag nog inte dricka fören juldagen och det är ju bra. Igår så gick vi ner till en pizzeria och åt. Åh den var mycket god. Men även väldigt billig. Åt även pizza i fredags och då får Elin gratis hemkörning och då kostade min pizza 45 kr och hennes sallad 50 kronor. Mycket billigt om man jämnför med hemma i Strömstad. Men nu är det slut med. I går så var vi även hemma hos en annan klasskamrat till Elin. Emma hette hon. Vi drack te och prata lite grann. Jag och Elin var ganska slitna i går ska tilläggas vi gjorde ingenting. Låg hemma i varsin säng/madrass och kolla på varsin dator. Och så spela vi ju såklart en himla massa kort och tärning den här helgen. När jag gick på tåget och skulle lägga upp mina saker insåg jag att Elin hade en påse som var min. Som innehöll mina nya skor och datorladdaren. Så fick ringa till henne och hon svarar "Påsen ja. Jag springer" Klick. Tittar ut och ser Elin springa emot mej och så får jag påsen och kramar henne en sista gång och går in och sätter mej. Då åker tåget. En jävla tur hade jag. Hur skulle jag kunna leva utan dator om inte hon kommer hem fören den 19 december. Nej nu är jag snart i Göteborg så jag fåt nog packa ihop mej lite tror jag. Har spridit ut mina saker lite grann.

Men jag har haft en mycket trevlig helg med min älskade vän Elin. Tack så mycket gumman för att jag fick komma och hälsa på dej i ditt "råtthål"=).  Love you, gumz!


Nu sitter jag på tåget från Göteborg. Är i Dingle. Fy faan vad tje jag är på att åka tåg nu. Eller att sitta ner i alla fall. Röven har domnat bort. Sitter och spelar Hjärter på datan. Inte speciellt kul vill jag påstå. Jag är jätte kisse nödig men vågar inte riktigt gå på toa. Nån kanske tar mina saker och det vill jag ju inte så klart. Tiden i Göteborg spenderade jag i några affär. Fick köpt mej en mössa.. Så himla bra. Slipper jag frysa i vinter. Nu är det bara varma skor och vantar kvar jag behöver inför vintertiden. Tror inte att det är lika kallt i Strömstad som det var i Örebro. För där höll man på att förfrysa.  Åhh det är 35 minuter kvar innan jag är hemma. Vill vara hemma nu. Världens längsta resa. Usch säger jag. I morgon blir det jobb igen. Tråk.. Men nu får jag väl hitta på nått roligare att göra på det här jävla tåget. Detta är nog mitt längsta inlägg någonsin.

Om ni kommit så här långt. Så är jag stolt över dej. =)

Puss på er..


Myskväll!

Japp igår var det myspys som gällde. Vi drack massa vin och spela lite spel och prata en himla masa.
Men sen när vi skulle gå och lägga oss så la vi oss brevis varann med datan på nattduksbordet och satte på filmen som jag hade köpte. Då som vi med en gång. Så jaja så kan det vara ibland=).
Nu ska vi till Elins skola och göra nått.

Myspyyys.

Bay bay

Konstigt inlägg

Örebro ja. Nu sitter jag på bussen på väg till Göteborg men när jag lägger upp detta så är jag nog i Örebro.
 Detta kommer nog att bli en rolig helg. Slippa Strömstad en sväng. Är så trött på stan nu så. Händer aldrig nånting . Jag är nog ingen storstads tjej heller så det är lite jobbigt. Men men. Sån kan man vara också. Jag har inte ens lämnat kommunen än.
 Åker precis förbi Daftö=). Hahaha. Fort datan kom upp. Så den kommer nog inte att hålla hela vägen till Örebro. Men men. Jag och mina men men. Jag har med mig en bok och en tidnings så jag ska förhoppningsvis inte dö av tristess. Nej nu ska jag nog se på One tree Hill. Good bajs.



Ja och nu sitter jag i Elins säng i Örebro. Har hunnit med mycket idag. Kom hit vid tre tiden och då gick vi och åt på Njuta. Vi tog kombinera din egna sallad. Det var väldigt gott och mysigt. Vi gick även en sväng på stan och skulle bara gå in på indiska och köpa strumpbyxor men ikke då. In i en sko affär som hade rea och ut kom vi med var sitt par med skor och jag kom även ut med en halsduk och en ny fin plånbok. Så det blev en lite shopping idag. Så köpte vi 4 flaskor med vin. 3 vit viner och ett rött. Så köpte vi ju kex och lite ostar också så nu ska vi mysa lite. Sen så köpte jag även en barnfilm som vi kanske ska se en. Men Elin brukar väl somna till filmer? Men det gör jag med om jag har druckit. Vi köpte en stoooor godis påse också. 10 tärningar hihi.. Så då ska vi spela tärning och yatzy med=). Svin kul.. Hihi..

I morgon!

Japp då åker jag tåg till Örebro. Då ska vi shoppa lite och äta ost och kex å vin och spela kort. Mys pys.. Trevligt trevligt..
Skriver nog innan jag drar i morgon om jag hinner. Annars hörs vi när jag är i Örebro. 


Puss

Tisdag!

I dag är det tisdag. Ligger ner myst i soffan med täcket och ser på house och ätit några rostade mackor. Mums. 
Har varit en sväng i grebbestad och så har jag ju jobbat med.  Ganska rolig dag ändå. Fick sitta i kassen en lite stund. Nu är det 2 dagar kvar tills jag åker till Örebro. Elin ringde förut och undrade vad jag ville ha och äta när jag kom dit. Men jag sa att vi kan handla när jag kommer dit. Jag är ju som en mask och äter hela tiden typ.. Har hämtat min resväska hos min mamma så ska jag packa i morgon. Jippi!. Jag gjorde slut på ganska mycket pengar idag. Så jag får kanske köpa ett mindre plagg=)

Puss

God natt!

För nu ska jag gå och sova lite grann innan jag ska jobba igen. En ganska rolig dag på jobbet faktiskt. (Och det är ovanligt, väldigt tråkigt jobb jag har). Jag fick sitta i kassan hela dagen och då går tiden väldigt fort. Och man träffa inte lika många dumma kunder som ska veta vart allt står. Men men. I morgon blir det nog frukten igen. Blää. Nej nu till någonting roligare.   På torsdag åker jag till Örebro. Jag fick ledigt hela torsdagen så det är gött. Så jag åker kvart i nio och är framme vid 3. Får stå och vänta en timme i Göteborg men det överlever jag nog förhoppningsvis. Så jag har betällt biljetten i alla fall så nu finns inget återvändo. Måste fixa lite serier som jag kan se på tåget. Annars dör jag nog av tristess. 
Så förhoppningsvis blir det även lite shopping på tordag i öret. Det blir nog bar det. Måste bara hem till min mama och hämta min resväska kom jag på nu. För annars blir det inte mycket saker att ta med.. 
Nej nu ska jag sova..

Natti Natti

Måndag!

Idag är det måndag och jag börjar om typ en halvtimme måste skynda mej att uppdatera så att jag hinner till jobbet. Kommer nog inte orka uppdatera när jag kommer hem i kväll. Börjar tidigt i morgon så det blir tidig säng gång. 
Skulle bara säga Grattis till alla som fyller år idag. Det är ganska många som gör det. 

Så Grattis.

Nu måste jag dra! Kramar

Mmm


Gossip Girl!

Hej. Nu är jag hemma från bogen. Det var så himla gott med mat. Men nu är jag som en mask eller nått. Är hungrig hela tiden. Äter mat och godis typ hela dagarna inte så bra alls. Men men. Lever bara en gång och då får man väl njuta lite=).
På torsdag åker jag nog till Örbro och ser hur Elin har det. Stannar nog där tills på söndag. Kommer att bli trevligt tror jag.  Ska tydligen vara med på deras klassfest så då får jag träffa dom flesta som Elin pratar om så man får ett ansikte på dom. Nu ska jag se på Gossip Girls en mycket bra serie. Typ den ända serien som jag följer på tv:n dom andra ser jag på datan..
Hihi men nu börjar det. 

Bay bay

God morgon alla glada!

Nu sitter jag på en kontors stol med datan i knät med benen uppe på en kontors stol. Låter ganska krångligt med ganska bekvämt. Får inte plats i min soffa har lite besök av Frasse från jobbet och hans hund som ser ut so en liten björn. Och så har vi då Björne här. Han brukar vara här på söndagsmorgonen=). Trevligt trevligt. Pratade precis med svärfar och vi bestämmde att vi skulle komma ut och äta mat hemma hos honom. Fast jag hörde dock inte med pojkarna innan men det skiter jag i för jag vill ha porterstek idag=). Har inte ätit stek på mycket länge. Så det blir trevligt och gott. Tycker om att vara på bogen. Det är så lungt och skönt men ändå klarar jag inte av att vara där för länge. Blir väldigt rastlös där ute. Måste ha lite fart typ hela tiden annars blir jag grinig. 
Nu har jag uppdaterar har du?
Nähä du suger=).
Vad ska man hitta på innan man ska åka till svärfar då? kanske få andreas att spela Little Big Planet med mej. 

Visst är han söt? 

Japp

Ja idag var jag lite bakfull i morse och det var inte roligt. Men börjar må lite bättre nu. Precis ätit tacos. Åt våfflor och cola till frukost. Mums det är ju så gott. Nu sitter jag och dricker mer cola och ser på miami ink. Mycket bra programm ska se på madagaskar snart med=).
Andreas kompis kommer hit sen och dom ska spela tv-spel i kväll så jag vet inte riktigt vad jag ska göra. Men hitta väl på nått. Så på nån film i sovrummet på min fina dator.. =).

 Nej nu orkar jag inte skriva mer. 
Ja jag vet att jag inte skriver om så mycket intressant men jag uppdaterar i alla fall

Sova!

Nu är jag hemma och är lagom lite rund under fötterna. Umgåts med min älskade Elin i kväll. Drack lite vin här hemma och kollade på idol och tjöta en massa. Vi gick ner till park ocg tog varsin cider och tjöta en massa mer. Jag har haft en mycket trevlig kväll under omständigheterna (vilket långt ord för övrigt). Men just nu ska jag nog sova och det känns som om jag kommer att vara mer bakfull än vad jag är värd. Hatar att vara bakfull. Finns inget värre. Jag blir dock alltid så bakfull så att jag inte kan röra mej nästa dag utan att spy.. 

Nej nej.. blää för äckel saker.. 
Sov gott

Om du läser detta!

Jag är inte den jag en gång var. Folk ändras. Jag tycker om dej lika mycket som då, men jag är inte mej lik. Vill kunna umgås med dej som jag en gång gjorde, men jag är inte mej lik. Vill kunna prata med dej som jag gjorde då, men det är inte samma sak. Jag har förändrats, men inte du. 
Hoppas att vi kan tala för det. 
Tycker himla mycket om dej, men jag är inte mej lik. 


Vin, Idol!

Nu sitter jag hemma med min älskade vän Elin och dricker vin och ser på Idol.  Men nu är snart idol slut så vi ska gå ut te några järn=).. Hihi.. det känns behövligt en sån här dag..
 PUSS

Hemma igen!

Nu var jag hemma igen då.. Åt som sagt pizza på det nya stället i stan öppe vid strömstierna skolan. Helt okej faktiskt. Kanske inte dom godaste pizzorna men det gick ner i alla fall. Dock så när vi ringde och beställde så är man ju van vid att dom säger tio minuter en kvart, men ikke då. En timma var det. Jaha jaja.. Satt och ästa en timma och så gick vi dit. Helt fult med folk. Tror nog att det kommer bli det nya "raggar" hänget.. Har en liten sån där känsla bara. Men jag tror nog att pizzorna var färdiga långt innan vi kom dit.. För vi gick dit efter 50 minuter bara i fall dom var färdiga och det var dom. Tur att vi inte vänta längre för då hade vi fått äta kall pizza. Nog om pizza nu..
Filmen vi såg hette Taken. En väldigt bra film väldigt spännande. Men fick titta bort en gång eller två.. Tycker inte om när folk blir lite smått torterade. Men en sevärd film ifall ni inte har nått annat att se. Se den. Nej nu ska jag snart nana. Ska jobba i morgon. 8.30-18.00. Gillar inte alls den tiden. 
Natti Natti

Pizza!

Nu är jag hemma hos Hermansson på korpeberget. Vi ska äta pizza på det nya i bjarneskiosk. Eller som det heter nu Strömstierna Pizzerian. Får se vad dom har att erbjuda. Vi ska nog se en film också vet inte vilken men.. Nu ska jag spela världens roligaste spel.. Little big planet.. Svin roligt.. Skriver nog mer sen.. 

Nu är jag väl en duktig bloggare elin?

Även om det inte är så mycket roligt jag skriver.. Skreiver mer om min dag senare..

Puss

Duktig!

Ja tänkte att jag skulle komma igång med bloggandet lite nu när jag har en egen och fin dator=). 
Ska snart dra till jobbet börjar klockan 7 i dag. Men känner att jag är väldigt trött idag.. Så jag vill vara ledig. Men det får man ju inte några pengar för. Tjötigt. Jag är duktig på detta bloggande nu, i alla fall i går och fram till nu.. Får se om jag skriver när jag kommer hem från jobbet sen. 
För nu ska jag väcka min sötnos som inte vill gå upp ur sängen=).. 
Puss 

Tänker på dej!

Tänker på dej gumman! Love you!



Födelsedag forts.

Japp har kommit hem från mamma och kalaset. Åt så mycket mat och kakor och marängtårta. Mums.
Till presenterna då. 
Av min farmor fick jag raggsockar och pengar. Älskar raggsockar. Moster fick jag present kort på Evalvi. Tycker mycket om den affären. Många snygga klänningar har dom oftast. Mamma fick jag pussel och nikotin (snus,cigg). Av min pappa fick jag ett jätte stort paket. Mega stort snackar vi då. Typ 1,5 meter högt och 2 meter långt. Men det var 5 st hummer tinor i och det trodde jag inte att jag skulle få. Jag har ju snackat om att jag vill börja fiska nästa år men trodde inte han hört att jag sagt det. Men men, pappa hör väl allt som har med fiske att göra=). Så nu jävlar ska jag slås om hummrarna nästa år. Hihi. 
En mycket lyckad födelsedag. Fick mycket som jag blev mycket glad över.. 



Min födelsedag!

Japp idag är det min födelsedag=). 21 år! Känns ganska menlöst. Behöver faktiskt inte bli äldre nu.
Vaknade av min pojke som kom in och sjöng för mej halv sju nu på morgonen med ett ljus och en tallrik med smörgåsar och juice. Och ett kuvert som det stod följande:
Grattis på födelsedagen! Nu har jag upplevt 2 födelsedagar tillsammans med dig och jag vill upplevaa många fler! Din födelsedagspresent fick inte plats i kuvertet, så du får leta lite i klädkammaren...=) Älskar dig!
Mmm sötnos tänkte jag. Gick upp och in i klädkammaren där vi lekte varmt , kallt, jätte varmt. Så hitta jag paketet till slut och det var ganska stort och tungt. Hmm vad kan detta vara. Tog bort pappret och förstod inte så mycket för det och öppnade hela kartongen och vad får jag se. En:

En skit snygg bärbar dator. Jippi! Skit vad glad jag blev. Så nu ligger jag i min sköna säng med denna ljuvliga skönhet i mitt knä och skriver. Undrar om jag kommer att blogga mer nu. hmm kanske. Men jag är så glad nu. Hihi..
Idag ska jag nog inte göra så överdrivet mycket. Ledig i dag, äntligen. Jobbat min 6 dagars vecka nu och det gillar jag inte. Ska hem till min mamma sen och då kommer släkten. Äta lasange och glass. Och mer paket förhoppningsvis. Men inget slår min älsklings present på hästlängder=). Jippi.
Nej nu ska jag leka lite med datan skriver nog mer sen. Puss
Just det får inte glömma att gratta världens absloluta sötaste brorson.
None
Han är så söt. Jo en sak i förgår så skulle ha och min bror åka och handla på mitt jobb så skulle jag få sjuts hem. Dom skulle åka från mamma och mamma sa: Ska ni åka till madde? Phille säger: Madde. Mamma bara va vad sa du? och då säger han madde igen. Han är så underbar den människan. Men jag har ju inte fått höra han säga det är men men det kommer väl. Vad jag vet så har han inte sagt nåns namn än mer än mamma och pappa och nu madde. Hihi. Stolt faster.
Puss


RSS 2.0